About Marloes

Welkom op Not by the travel book! Ik ben Marloes, 30 jaar en sinds mijn eerste reis buiten Europa (5 maanden Suriname in 2007) verslaafd aan de wereld. Op deze blogsite deel ik mijn reisverhalen, tips, vragen die tijdens mijn reizen opborrelen en natuurlijk: foto’s!

Marloes reisblog Not by the travel book

In Uyuni, Bolivia 2013

NBTTB is ontstaan omdat ik een plek zocht waar ik míjn reisverhalen kwijt kon. Niet alleen de picture perfect plekjes, maar ook wat mij opvalt op reis, suffe momenten en de rauwe kant van de wereld. Ter inspiratie voor andere reizigers, om bij weg te dromen of over na te denken. Omdat we soms ook best wat bewuster met reizen mogen omgaan.

Regelmatig kun je op dit reisblog een nieuw reisverhaal vinden of een tip voor die ene bijzondere plek. Ik probeer tijdens mijn reizen altijd te zoeken naar een goede combi van bekende én onbekende highlights. Mijn reisschema’s zitten meestal propvol. Veel doen, zien, afvragen, opletten en meemaken.

Inmiddels is Afrika mijn lievelings, net als New York. Ik maak nu vooral zoveel mogelijk verre reizen met af en toe een citytrip in Europa. Langere reizen door ons eigen continent kan ik altijd nog doen als ik oud ben, dacht ik zo. Dus heb ik inmiddels zes continenten in mijn reisboekjes beschreven. En dat is nog maar het begin!

Next stop in 2016: Iran, Turkmenistan, Oezbekistan, Tadzjikistan, Kirgizië, Australië en Frans-Polynesië.

Contact

Opmerkingen, ideeën, tips of vragen? Laat het me weten door een mailtje te sturen naar mkzwagerman@gmail.com.

Advertisements

2 Comments

  1. Peet says

    Als jij La bella Sicilia op je 2015 lijstje hebt staan, kan ik je nog wel wat not by the travel book tipjes aan de hand doen…Verliefd op dit kruispunt van beschavingen, met vooral Italiaanse eenvoud ipv flair, met culinaire heerlijkheden uit een paar top ingrediënten en zon, zee, (stenen)strand…Ik wil weer!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s